24.10.2024 8:48

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στην Ένωση Γονέων Χίου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Χίου ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών της, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024, στις 18:00, στο δεύτερο όροφο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου στη Χίο. Στη συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τον απολογισμό πεπραγμένων, καθώς και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.). Η Ένωση τονίζει την ανάγκη για τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των Συλλόγων στη συνεδρίαση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παρουσίας των εκλεγμένων εκπροσώπων, αλλά και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων στην περίπτωση που δεν υπάρχουν εκλεγμένοι εκπρόσωποι.

Για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, οι εκπρόσωποι καλούνται να προσκομίσουν αντίγραφο των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία εξελέγησαν, ενώ παράλληλα απαιτείται η εξόφληση της ετήσιας συνδρομής, ύψους 10 ευρώ ανά εκπρόσωπο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ταμειακή τους ενημερότητα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ