1.10.2024 11:14

Χορηγία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων προς το Τελωνείο Χίου

Την ευγνωμοσύνη του προς τον αρχιφύλακα κ. Δημοσθένη Μαρτάκη και την ομάδα του για τις προσπάθειές τους κατά την τουριστική περίοδο εξέφρασε σε επιστολή που απευθύνεται στο Γραφείο Ελέγχου Διαβατηρίων Χίου, ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου.

Μέσω αυτής της επιστολής, ο Σύλλογος ανακοινώνει τη δωρεά ενός χρηματικού ποσού για την υποστήριξη της βελτίωσης των υπηρεσιών τους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιώργος Μυλωνάδης, επισημαίνει τη σημασία της συλλογικής συνεργασίας για την αναβάθμιση της τουριστικής εικόνας της Χίου.

Αναλυτικά η επιστολή του συλλόγου:

Κύριε Μαρτάκη, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να διαθέσει  στην Υπηρεσία σας το ποσόν των 200€ για την αγορά δικτυακού  συστήματος αποθήκευσης αρχείων που χρειάζεστε για το τελωνείο ως  ένδειξη ευχαριστηρίων από όλα τα μέλη μας για την μεγάλη  προσπάθεια που καταβάλατε τόσο εσείς όσο και όλοι οι συνάδελφοι  σας για την ομαλή διεκπεραίωση των χιλιάδων θεωρήσεων εισόδου  προς τους Τούρκους υπηκόους κατά την διάρκεια των τελευταίων  μηνών.  

Το αποθεματικό του Συλλόγου προέρχεται μόνο από τις συνδρομές  των μελών του αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να επιβραβεύονται όσοι  κάνουν αγώνα ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του νησιού σε ότι  αφορά την τουριστική εικόνα του νησιού. 

Η συλλογική συνεργασία από όλους μας είναι απαραίτητη για το καλό  του νησιού. Και πάλι συγχαρητήρια προς την Υπηρεσία σας. 

Με εκτίμηση, 

Γιώργος Μυλωνάδης

Πρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζομένων δωματίων και τουριστικών  επιπλωμένων κατοικιών Χίου

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ