8.4.2015 19:20

Κήρυξε ανένδοτο [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

-ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ

Μόνο αν λάβει γραπτές διαβεβαιώσεις από το Δήμο ότι θα του καλυφθούν όποιες ζημιές προκύψουν στο σπίτι του θα αφήσει τα συνεργεία να το ντύσουν με συρματόπλεγμα, δηλώνει στον "π" ο κάτοικος του Αγίου Μάρκου που αντιδρά στην πραγματοποίηση του ρουκετοπόλεμου.

Ο ίδιος έχει ήδη προσφύγει με εξώδικο και δηλώνει ότι θα το κάνει και το Μεγ. Σάββατο, εφόσον δεν υπάρξει υπεύθυνη στάση των φορέων, όπως ξεκαθαρίζει.

Η εικόνα πάντως στον Άγιο Μάρκο είναι χαρακτηριστική καθώς τα περισσότερα σπίτια που βρίσκονται στη «γραμμή πυρός» των ρουκετών έχουν καλυφθεί με συρματόπλεγμα και άλλα μέτρα ασφαλείας, εκτός από ένα, ως αποτέλεσμα της ασυνεννοησίας που έχει προκύψει, μιας και την ίδια στιγμή που συμβαίνουν αυτά, ο υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία στο Δήμο Γ. Ζώας δηλώνει πως... όλα βαίνουν καλά και οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και με το χρόνο να λειτουργεί αντίστροφα, θα διαφανεί τι πρόκειται ή τι δεν πρόκειται να γίνει το βράδυ του Σαββάτου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ