8.10.2024 11:07

Με όρεξη και αέρα από Γαλλική φινέτσα ετοίμασε τις βαλίτσες του ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής

Ένα ταξίδι υπερθέαμα, ένα όμορφο οδοιπορικό στην μεσογειακή ακτογραμμή της Γαλλίας και τους θησαυρούς της, ετοιμάζονται να απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο 7ημερο ταξίδι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ”στην Γαλλική Ριβιέρα και την Προβηγκία! 

Από την όμορφη Νίκαια, το αστραφτερό πριγκιπάτο του Μονακό και τα μαγευτικά τοπία της Κυανής Ακτής, στην ολοζώντανη Μασσαλία και τον Γαλλικό νότο με τα παραμυθένια κάστρα, και τα απέραντα μωβ λιβάδια-μοναδικά φυσικά τοπία της Προβηγκίας.!

Ένα πλούσιο 7ήμερο πρόγραμμα στα κοσμικά Γαλλικά παράλια της Μεσογείου όπου με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία της Νίκαιας και της Μασσαλίας, θα επισκεφθούν τις ωραιότερες περιοχές της Κυανής Ακτής, όπως το Πριγκιπάτο του Μονακό και το Μόντε Κάρλο, τις κοσμικές πόλεις Σεν Πολ ντε ΒανςΕζΑντίμπ, ΚάννεςΕξ αν ΠροβάνςΑρλ, ΑβινιονΚασίς κ.α!

Με καθημερινές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, και φυσικά θα διασκεδάσουν όπως πάντα με την φροντίδα της Προέδρου Μαρίας Μπρη-Παπαμακαρίου και των Μελών του ΔΣ είναι σίγουρο ότι και αυτό το ταξίδι θα τους μείνει αξέχαστο!!!

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ