25.6.2024 15:17

Ομογενείς της Χίου γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ με λαμπρή εκδήλωση (Video)

Με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, οι ομογενείς της Χίου ετοιμάζονται να τιμήσουν την εθνική εορτή με μια εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη χαρά και πατριωτισμό. Η Ένωση Ομογενών Χίου, έχει οργανώσει μια βραδιά που υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου, ξεκινώντας στις 9 το βράδυ, με τη συμμετοχή όλων των ομογενών και φίλων της Αμερικής. Ο Παντελής Μπουρνιάς, εκπροσωπώντας την Ένωση Ομογενών Χίου, εξέφρασε την ανυπομονησία του για τη βραδιά αυτή, τονίζοντας την σημασία της για την κοινότητα.

"Η ημέρα της Ανεξαρτησίας της Αμερικής είναι η 4η του Ιούλη. Θα έχουμε τα βεγγαλικά που θα ρίξουμε λόγω της ημέρας της 4ης Ιουλίου, όπως και μία πολύ ωραία μουσική, όπως είχαμε και πέρσι, που έχει ξένη μουσική, διαφορετική από τα καθημερινά δεδομένα, για να μπορέσουμε να δώσουμε στον κόσμο μία άλλη εικόνα," ανέφερε ο κ. Μπουρνιάς.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους να απολαύσουν την εκδήλωση και να γιορτάσουν με κοκτέιλ σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από ενθουσιασμό και εορταστικό κλίμα.

"Άρα αναμένουμε όλους εκεί να πιούμε τα κοκτέιλ μας, να ευχαριστηθούμε πραγματικά την υπέροχη βραδιά που θα έχει," πρόσθεσε ο κ. Μπουρνιάς.

Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να αποτελέσει μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους ομογενείς της Χίου και τους φίλους τους, ενισχύοντας τους δεσμούς της κοινότητας με την αμερικανική πατρίδα τους και γιορτάζοντας με ενθουσιασμό την ανεξαρτησία των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ