28.12.2014 12:10

«Προσοχή στους ελαφροχέρηδες»

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ

Την ιδιαίτερη προσοχή καταστηματαρχών αλλά και πολιτών εφιστά η Ασφάλεια Χίου εξαιτίας των συνεχών κρουσμάτων κλοπών που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ωρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Ασφάλειας Γ. Κεβόπουλο οι καταστηματάρχες θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους ελαφροχέρηδες που με τη μέθοδο της απασχόλησης μπορούν να αποσπάσουν είτε χρήματα είτε προϊόντα προς πώληση.

Τα μάτια τους 14 όμως θα πρέπει να έχουν και οι πολίτες καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κλοπών τσαντών και πορτοφολιών. «Δεν είναι λίγες οι φορές που ανυποψίαστοι πολίτες αφήνουν τσάντες και πορτοφόλια στο αυτοκίνητο και βγαίνοντας μέχρι το περίπτερο έχουν κάνει φτερά», σημειώνει στον «π» ο κ. Κεβόπουλος υπογραμμίζοντας ότι η Ασφάλεια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποτρέψει τέτοιου είδους φαινόμενα.

«Η ενημέρωση των πολιτών είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Αστυνομίας»,  επισημαίνει ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ