29.12.2014 11:00

«Σάπισαν» στο ξύλο πρώην Λιμενικό και τον εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 3

Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρές κακώσεις νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου 45χρονος πρώην Λιμενικός που στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε σε ενέδρα 4 ατόμων στην οδό Βάμβα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ομάδα των 4 ατόμων ξεκίνησε να παρενοχλεί τον 45χρονο όταν αυτός βρίσκονταν σε γνωστό club επί της Λεωφόρου Αιγαίου. Χωρίς το θύμα να δώσει αφορμή λίγο πριν τις 5 το πρωί αποχώρησε με σκοπό να επιστρέψει σπίτι του.

Όμως η επιλογή του να αποχωρήσει μόνος του ήταν αυτή που τελικά του κόστισε. Η ομάδα των 4 , που όπως αποδείχθηκε δεν είχε προηγούμενα μαζί του, τον περίμενε στο στενό της οδού Βάμβα.

Εκεί οι 2 από τους 4 τον ακινητοποίησαν ώστε οι άλλοι δύο να μπορούν να δράσουν, χτυπώντας τον με σιδηρολοστό και σιδηρογροθιές στο κεφάλι, στα χέρια και στην κοιλιά.

Οι 4 δράστες αφού βεβαιώθηκαν ότι ο 45χρονος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση τον εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα εντόπισε διερχόμενο άτομο που κάλεσε την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Ο 45χρονος φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής η Αστυνομία έλαβε την πρώτη κατάθεση από το θύμα, από το δωμάτιο της Χειρουργικής όπου νοσηλεύεται, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 25χρονος Αλβανός ενώ αναζητούνται οι 3 συνεργοί του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ