7.8.2024 9:17

«Σουβλάκι πάρτι»...ξανά με τους Ίωνες!

Μετά από μια μικρή παύση, ανάβουν ξανά φέτος οι ψησταριές του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Ίωνες» για το «Σουβλάκι Party» τους, που διοργανώνουν την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 19.30 στην πλατεία Βουνακίου.

«Στην εκδήλωση θα χορέψουν για μας και θα στηρίξουν την προσπάθεια, τμήματα παραδοσιακών χορών του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «Ο ΦΑΡΟΣ», της Ένωσης Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας, του Φιλοπρόοδου Όμιλου Κάμπου (ΦΟΚ) και βέβαια το Χορευτικό Τμήμα των ΙΩΝΩΝ.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν εθελοντικά 2 δισκοθέτες D-jays από το Σύλλογο Δισκοθετών Χίου, ο Γιάννης Τζιαπόπουλος και ο Μάρκος Μαργαρίτης. Στην κάλυψη του ήχου θα είναι ο Σαράντος Κωστίδης. 

Πάμε λοιπόν, «Για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις… σας θέλουμε κοντά μας» λέμε και στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του κτιρίου που έχει παραχωρήσει στους ΙΩΝΕΣ ο Δήμος Χίου, προκειμένου να στεγάζει τα προπονητικά του τμήματα.

Πιστεύουμε πως και πάλι, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα! Σας περιμένουμε στην πλατεία για μια ξεχωριστή βραδιά!!!!» αναφέρει το Σωματείο στην ανακοίνωσή του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ