21.6.2024 7:10

Στη Χίο κλιμάκιο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. για συνταξιοδοτικά θέματα

Σε μια προσπάθεια να ενημερώσει και να βοηθήσει τους Ελληνοαμερικανούς και τους Έλληνες μετανάστες που τώρα κατοικούν στη Χίο και στην ευρύτερη περιοχή, η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας θα αποστείλει κλιμάκιο ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα στη Χίο. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά θέματα, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες και υποστήριξη στους ενδιαφερόμενους.

Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τα Γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου, που βρίσκονται στην οδό Βρατσάνου 9, Άγιος Ιάκωβος Χίου, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Οι εκπρόσωποι της πρεσβείας θα είναι διαθέσιμοι για να ενημερώσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν το Ιδρύμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration). Επιπλέον, θα βοηθήσουν στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security number), μια διαδικασία που απαιτεί την προσωπική παρουσία του ενδιαφερόμενου στην Πρεσβεία της Αθήνας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Απόδημου Ελληνισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου, Παντελής Μπουρνιάς, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον κ. Μπουρνιά στα τηλέφωνα: 22713-50566 ή 6976360694.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια ευκαιρία για τους Ελληνοαμερικανούς και τους Έλληνες μετανάστες να λύσουν απορίες και να διευθετήσουν θέματα που αφορούν τη συνταξιοδότησή τους στις Η.Π.Α., αποφεύγοντας την ανάγκη να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ