27.2.2025 11:50

Σύλλογος Ψυχολόγων Χίου: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για τα δύο χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη

Δύο χρόνια μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Σύλλογος Ψυχολόγων Χίου εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και στους επιζήσαντες της τραγωδίας. Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος τονίζει τη σημασία της απόδοσης δικαιοσύνης, τόσο για τους συγγενείς των θυμάτων όσο και για την κοινωνία συνολικά, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

Παράλληλα, επισημαίνεται η ανάγκη λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων από την Πολιτεία, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις δημόσιες μεταφορές.

Για τους λόγους αυτούς, ο Σύλλογος Ψυχολόγων Χίου ανακοινώνει τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές, μαζί με άλλους συλλόγους, φορείς και σωματεία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Out of the Box Challenge 2025
Πριν 2 ημέρες

Out of the Box Challenge 2025

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ