23.12.2014 13:57

Συνολική ανάπλαση για την παραλιακή ζώνη των Οινουσσών

Υπογράφηκε σήμερα από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, η προέγκριση δημοπράτησης του έργου «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Οινουσσών», με προϋπολογισμό δύο εκατομμύρια τριακόσιες χιλιάδες ευρώ (2.300.000 €).

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της χρηματοδότησης του  Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος για τα πολύ μικρά νησιά του Βορείου Αιγαίου. Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στη συνολική ανάπλαση και αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης του οικισμού των Οινουσσών, με τις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις, τόσο στο παραλιακό μέτωπο, όσο και ευρύτερα με πλακοστρώσεις και αναδείξεις πλατειών και κοινοχρήστων χώρων.   

Η κα Καλογήρου, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία στήριξης των πολύ μικρών νησιών και διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ