5.8.2024 10:12

Τα αποτελέσματα του 8ου Διαγωνισμού Γλυπτικής στην άμμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Καρφά ο 8ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο. Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί και συμμετείχαν σε αυτόν δεκατέσσερις ομάδες. Μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν τα έργα των ομάδων. Το θέμα του Διαγωνισμού ήταν «Θάλασσα και ουρανός»

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού είναι:

1η θέση για την ομάδα «Τσιχλόφουσκες» με το έργο “Surfer”.

2η θέση για την ομάδα « The Mavrikians» με το έργο “Καρχαρίας – Ήλιος

3η θέση για τις ομάδες «Τρελοπαρέα» με το έργο “Βάρκα” και «Ολυμπιονίκες της άμμου» με το έργο “Υποβρύχιο”.

Δόθηκαν οι παρακάτω έπαινοι:

 Έπαινος ολοκληρωμένης ιδέας στην ομάδα «Αμμοδημιουργοί» για το έργο “Καράβια Χιώτικα”. 

Έπαινος οικολογικού μηνύματος στην ομάδα «Κεραυνός» για το έργο “Φίδι, αυγό, χελώνα

 Έπαινος αλληγορίας στην ομάδα «Απίθανοι» για το έργο “Μετράω τα κύματα”.

4η θέση για τις ομάδες «Αθηναίοι» με το έργο “Ήλιος, φεγγάρι, νησί”,  

 «Likos» με το έργο “Ψάρι, καρέτα, χταπόδι” και «Τα κοχύλια» με το έργο “Ψάρι και ήλιος

5η θέση για τις ομάδες «Νοχίτες» με το έργο “Αστακός”, «Μικράκια» με το έργο “Χελώνα”, «Μπομπ Μάστορες» με το έργο “Ήλιος με γυαλιά” και τέλος «Τα μαύρα σύννεφα» με το έργο “Ήλιος, σύννεφα, βροχή

O M.E.O.Θ ευχαριστεί τα μέλη της κριτικής επιτροπής Βασιλεία Βερβεράκη, Δέσποινα Καλαγκιά και Κλεοπάτρα Κουτσουράδη για την ουσιαστική βοήθεια τους. Ο τρόπος που παρακολούθησαν τον διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος, η συνεξέταση πολλών παραγόντων πριν βγάλουν τα αποτελέσματα και η συνεχή υποστήριξη της προσπάθειας όλων των συμμετεχόντων έδωσαν άλλη δυναμική στον διαγωνισμό μας!

Πολλές ευχαριστίες στου δωροθέτες μας βιβλιοπωλείο «My BOOK» και Woodyshop.gr Laser Κοπές- Χαράξεις – Χειροποίητα Δώρα( Γιάννης Μπουρλούκος) και στους δροσερούς και γλυκούς χορηγούς μας Κάμπος Χίος, τις αντιπροσωπείες Σταύρος Κοντογιάννης και το Πρατήριο Άρτου,  Αρτοποιεία – Φούρνοι Ψαρρού Άννα - Γαλάτουλας Ανδρέας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κων/νο Ζαφειράκη, που με την παροχή ρεύματος, έντυσε μουσικά και έδωσε φωνή στην εκδήλωση μας!

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Αμέντα, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μας και βοήθησε στις απονομές μας.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε για την κάλυψη της εκδήλωσης μας και ιδιαίτερα την εκπομπή Περίμετρος της ΕΤ3, τον δημοσιογράφο Θοδωρή Πυλιώτη καθώς και τον κάμεραμεν Νίκο Μαραγκέλλη.

Τέλος ευχαριστούμε όλους/ες τους/τις διαγωνιζόμενους/ες για την όμορφη και κοπιαστική συμμετοχή τους και για το ψήφο τους, που βοήθησε πολύ στο τελικό αποτέλεσμα.

Μία όμορφη εμπειρία, χαραγμένη στην παραλία του Καρφά και στη μνήμη μας!

Και του χρόνου!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ