6.1.2015 22:38

Την Παρασκευή η επαναδημοπράτηση του Νοσοκομειακού κυλικείου

Με τιμή εκκίνησης τις 2.000 ευρώ επαναδημοπρατείται την Παρασκευή στις 12.00 το κυλικείο του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου. Ο ισόγειος διαθέσιμος χώρος είναι 49,81 τ.μ., αυτή τη φορά εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφαλείας.

Στην αρχική του δημοπράτηση το κυλικείο του «Σκυλιτσείου» είχε προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί το μηνιαίο μίσθωμα σε ποσό άνω των 6.000 ευρώ!

Όσοι προέβλεπαν ότι ένα τέτοιο τόλμημα δεν θα ήταν εύκολα βιώσιμο πολύ σύντομα επιβεβαιώθηκαν, καθώς με αφορμή την έλλειψη πιστοποιητικού πυρασφαλείας για όλη τη νέα πτέρυγα ο ανάδοχος εγκατέλειψε το κυλικείο.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία αιφνιδιάστηκε από την έλλειψη του πιστοποιητικού, κινήθηκε ταχύτατα, εξασφάλισε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα επαναδημοπρατεί το χώρο, αναμένοντας να εισπράττει ένα λογικό αλλά όχι ευκαταφρόνητο μίσθωμα για να καλύπτει άλλες ανάγκες του «Σκυλιτσείου».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον πλειοδοτικό διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ