19.5.2015 20:10

Απίστευτο και όμως αληθινό

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΙΛΑΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Τον παραλογισμό υπηρεσιών και φορέων έφερε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της χθεσινής Λιμενικής Επιτροπής η ψήφιση πίστωσης ποσού 7.100 ευρώ προκειμένου τα νέα πίλαρ να καταστούν πλήρως λειτουργικά.

Μπορεί να κόστισαν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ όμως αυτό για τις υπηρεσίες ήταν αμελητέο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κατά την τοποθέτησή τους ξέχασαν να τα συνδέσουν με ρεύμα και νερό.

Και ναι μεν το πρόβλημα του ρεύματος μπορεί να αποκαταστάθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση της ΔΕΗ όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το νερό καθώς το Λιμενικό Ταμείο καλείται να πληρώσει περί τις 7.100 ευρώ προκειμένου τα νέα πίλαρ να μπορούν να υδροδοτούν τα σκάφη. 

Πάντως αυτό το γεγονός έρχεται να καταδείξει για μία ακόμη φορά την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε το Λιμενικό Ταμείο να αποκτήσει δική του Τεχνική Υπηρεσία καθώς πρόκειται για εξειδικευμένα τεχνικά προβλήματα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ