18.1.2014 11:27

Αποστάσεις Στεφάνου από την «ΑΚΜΗ»

Πλήρη άγνοια για την εκχώρηση της προστασίας και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων στη συνεταιριστική επιχείρηση «ΑΚΜΗ» δηλώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Χίου Π. Στεφάνου.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Οσον αφορά την υπόθεση της περίθαλψης των αδέσποτων ενημερώνω όλους οτι δεν είχα ουδεμία ενημέρωση από το Δήμαρχο ή την ΑΚΜΗ ότι θα περιλαμβάνοταν στην περιβόητη σύμβαση!! Γιαυτό άλλωστε και είχαμε προβλέψει συγκεκριμένα ποσά στον προυπολογισμό και γι' αυτό μόλις χθες συναντήθηκα με όλους τους ιδιώτες κτηνίατρους!!!», αναφέρει στη σελίδα του ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στάση κρατούν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας λέγοντας ότι ο Δήμος δεν έχει επί του παρόντος ανάγκες όπως αυτές περιγράφονται μέσα στη σύμβαση με την «ΑΚΜΗ» ενώ θεωρούν το τίμημα των 80.000 ευρώ υπερβολικό εκ μέρους του Δήμου την ώρα που ο ιδιώτης θα καταβάλει κεφάλαια μόλις 114 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρ ομαδόν κατά της σύμβασης του Δήμου με την "ΑΚΜΗ"

ΕΚΧΩΡΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ 80.000 ΕΥΡΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ