Πέρασαν σχεδόν 2 δεκαετίες από τότε που ο νεαρός Γιώργος Μαμαλής, αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, μετατρέποντας την εξοχική κατοικία της οικογένειάς του στον Μέγα Λιμιώνα σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο που έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία και να συνδέσει το όνομά του με την καλή ποιότητα και τα ευρηματικά πιάτα.
Από το 1996 η «Άγκυρα», από μικρό ταβερνάκι, μετατράπηκε σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Χίου, βασίζοντας την παρουσία της, στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, στην καθαριότητα και τάξη στην κουζίνα αλλά και στην άψογη εξυπηρέτηση από την πλευρά του προσωπικού.
Ανήσυχο πνεύμα ο Γιώργος Μαμαλής με την πολύτιμη στήριξη της οικογένειάς του -καθότι οικογενειακή επιχείρηση-, αποφάσισε εν μέσω κρίσης τον δρόμο της ανάπτυξης και της επένδυσης. Η καλοκαιρινή «Αγκυρα» όχι μόνο εντυπωσιάζει με το νέο της περιβάλλον δίπλα στο κύμα αλλά είναι έτοιμη να προσφέρει νέες ασυναγώνιστες γεύσεις για όσους εκτιμούν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.
Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, η καλοκαιρινή «Άγκυρα» αναδεικνύεται φέτος, σε έναν από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς για ντόπιους αλλά και επισκέπτες.
Ο απαλός ήχος του κύματος, ένα ξεχωριστό φρουτώδες κρασί και επιλεγμένα πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αποτελούν εγγύηση για ένα απολαυστικό δείπνο ή για ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό μεσημέρι. Η απόφαση δική σας…
Συμβουλή: Η γαριδομακαρονάδα με φρέσκα χιώτικα στριφτάρια, χιώτικο γαριδάκι, βασιλικό και φρέσκα μανιτάρια αποτελεί ίσως το κορυφαίο πιάτο. Εμπιστευτείτε το…
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.