Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για τις βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
Σε ποιους απευθύνεται:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Στόχος Σεμιναρίων:
Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
Διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος: 10 ώρες
Κόστος προγράμματος: 80€ ( 50€ κόστος συμμετοχής + 30€ παράβολο ΕΦΕΤ)
Με το πέρας του προγράμματος ο καταρτιζόμενος λαμβάνει Βεβαίωση Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου (Φ, Αργέντη 8)
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Φανή Βασιλικού, τηλ. 22710 44524, email. f.vasilikou@chioschamber.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.