19.11.2014 11:28

Αύξηση ποσοστών δείγμα εμπιστοσύνης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Αύξηση στα ποσοστά της ΔΑΚΕ στις εκλογές των καθηγητών, βλέπουν οι υποψήφιοί της παράταξης στη Χίο και με επιστολή τους, ευχαριστούν τους συναδέλφους τους για την στήριξη κι εμπιστοσύνη στα πρόσωπα τους.

 «Με δεδομένη την μείωση του εκλογικού σώματος κατά 120 περίπου συναδέλφους σε σχέση με τις εκλογές του 2012, η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χίου κατάφερε να αυξήσει ελαφρώς τα ποσοστά της και στις τρεις κάλπες που στήθηκαν. Μάλιστα, στο ΑΠΥΣΔΕ Βορείου Αιγαίου εξέλεξε αναπληρωματικό μέλος (η παράταξη της ΔΑΚΕ βγήκε δεύτερη στα νησιά του Βορείου Αιγαίου) και στο ΚΥΣΔΕ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, τόσο τοπικά, όσο και πανελλαδικά.

Μπορεί σαν παράταξη να μην καταφέραμε να καταλάβουμε έστω και τη μία θέση αιρετού μέλους στο ΠΥΣΔΕ Νομού Χίου, ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε ότι και από την εκτός του Υπηρεσιακού Συμβουλίου θέση την οποία εσείς ορίσατε με την ψήφο σας να καταλάβουμε θα αγωνιστούμε για όλους εσάς ανεξαιρέτως» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Μ. Αγγουλές, Ν. Αγραφιώτης, κ. βούκουνας, Κ. Καρατζάς, Μ. Μιχαλιός . Ι. Ρόκος, Λ. Φούντας και Ευαγγ. Αιμιλιανός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ