21.11.2014 11:23

Ευχαριστώ, δε θα πάρω

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Έκπληκτη κι αιφνιδιασμένη δηλώνει η Χιακή Συμπολιτεία από την ανακοίνωση του ορισμού της Ερμ. Φρεζούλη ως μέλος του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής. Η επικεφαλής της ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ επιστρέφει τον ορισμό μέλους στην επιτροπή υποστηρίζοντας ότι η μη ενημέρωση της καταδεικνύει την προχειρότητα με την οποία λειτουργεί η ΠΕΔ και σε αυτό το επίπεδο.
« Με έκπληξη, από σχετικό Δελτίο Τύπου, πληροφορηθήκαμε τον ορισμό της δημοτικής μας συμβούλου Ερμ. Φρεζούλη ως εκπροσώπου της ΠΕΔ στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής.
Δεν είχε προηγηθεί καμιά απολύτως συζήτηση, ή σχετική προεργασία. Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει πρωτοφανή προχειρότητα από πλευράς της δημοτικής αρχής, η οποία αποσκοπεί στο να καλύψει με τυπικό τρόπο τη στελέχωση επιτροπών που ορίζει ο νόμος.
Με αυτό το δεδομένο ο ορισμός εκπροσώπου της Χιακής Συμπολιτείας δεν γίνεται αποδεκτός.
Ως Χιακή Συμπολιτεία, έχουμε δείξει ότι σε καμιά περίπτωση δεν αρνούμαστε την ανάληψη θέσεων ευθύνης, με απαραίτητη όμως προϋπόθεση να έχει προϋπάρξει ουσιαστική συζήτηση με στόχο την πραγματική προσφορά στο δημότη και στην κοινωνία και όχι την τυπική κατάληψη θέσεων».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ