29.11.2014 15:11

Κέρασαν γλυκά, μάζεψαν χρήματα [BINTEO]

ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ

Με το παραπάνω κάλυψαν τα χρήματα που απαιτούνται για την πενθήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη, οι μαθητές/τριες της Τρίτης τάξης του Γενικού Λυκείου Βροντάδου.

Με την τελευταία από τις δράσεις τους στην Απλωταριά Το Σαββάτο στην Απλωταριά κέρασαν τον κόσμο  Χριστουγεννιάτικα τους σπιτικά γλυκά που έφτιαξαν οι μαμάδες και τα κορίτσια, τον διασκέδασαν με πολύ μουσική και με λαχνούς ενός ευρώ οι οποίοι συνοδεύονται από πολλά και καλά δώρα έβγαλαν τα έξοδα του πολυαναμενόμενου ταξιδιού. 

Ήταν η τελευταία προγραμματισμένη εκδήλωση τη σειράς, με γιορτινό φόντο. Είχαν προηγηθεί η οργάνωση ενός τσάι και αρκετών πάρτι.

«Προσπαθούμε να βάλλουμε τον κόσμο στο γιορτινό πνεύμα και να μαζέψουμε τα χρήματα που θέλουμε για την εκδρομή μας, πάμε εξαιρετικά καλά», τόνισαν ο Άγιος Βασίλης του σχολείου Αγγελική Ψώρα η επί των κερασμάτων Μαρία Σπυράκη, η πωλήτρια  λαχνών Ειρήνη Μιχάλα και η Σεβαστή Φύκαρη που πηγαίνει σε άλλο σχολείο, αλλά  στήριξε την προσπάθεια των φίλων της.

Παρ’ όλη την κρίση, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια των μαθητών. Χιώτες, ξένοι και ιδιαίτερα Βρονταδούσοι που ήθελαν να υποστηρίξουν το σχολείο που πήγαιναν και οι ίδιοι, έδωσαν τον οβολό τους με ευχαρίστηση, όπως υπογράμμισε ο Βρονταδούσης  Ισίδωρος Λοΐζος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ