4.9.2014 12:26

Οι 5 εντεταλμένοι του νέου δημάρχου

Τομείς της καθημερινότητας που χρίζουν καίριων παρεμβάσεων επιχειρεί να οργανώσει με απόφαση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μ. Βουρνούς.

Σε αυτή αναγράφονται τα ονόματα 5 συμβούλων της πλειοψηφίας οι οποίοι πλέον φέρουν τον τίτλο του εντεταλμένου.

Στην απόφαση 648 ο κ. Βουρνούς ορίζει:

1.       Το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας  και εξουσιοδοτεί  αυτόν  για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου όλων των σχετικών  με το ανωτέρω θέμα  εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

2.       Το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Ζώα, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας  και εξουσιοδοτεί  αυτόν  για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου όλων των σχετικών  με το ανωτέρω θέμα  εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

3.       Το Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Νικόλαο Καρασούλη, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Συντήρησης Πρασίνου και εξουσιοδοτεί  αυτόν  για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου όλων των σχετικών  με το ανωτέρω θέμα  εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

4.       Το Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Λεωνίδα Πυργάρη, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Διαχείρισης του Δημοτικού Κήπου και του Βοτανικού Κήπου Αιγαίου και εξουσιοδοτεί  αυτόν  για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου όλων των σχετικών  με το ανωτέρω θέμα  εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

5.       Το Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Σταμάτιο Ζουμίδη, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για το Συντονισμό των Οργάνων Διοίκησης των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χίου και εξουσιοδοτεί  αυτόν  για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου όλων των σχετικών  με το ανωτέρω θέμα  εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ