15.11.2016 10:51

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Αντίθετη η Χίος στη φιέστα των φασιστών

Μετά τη Λαϊκή Ενότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί με τη σειρά της στη σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο άγαλμα του Ν. Πλαστήρα απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Και να τα “παλικάρια” της Χρυσής Αυγής, τολμούν να κάνουν την εμφανισή τους παραμονή Πολυτεχνείου για να δρέψουν τους... “καρπούς των κόπων τους”. Σε αυτό τους βοήθησαν με την ανερμάτιστη πολιτική τους οι «μένουμε Ευρώπη» της κεντρικής πολιτικής, αλλά και των ντόπιων εκφραστών τους.

Δεν θα καθίσουμε εδώ να αναλύσουμε την πολιτική τους στο προσφυγικό, πνιγμοί, σφαγές των θυμάτων των πολέμων της νέας εποχής, πατριδοκαπηλία από τους πολιτικούς απογόνους της προδοτικής χούντας. Ούτε θα αναζητήσουμε το ποινικό μητρώο των ομιλητών ή τη δράση τους στο Πέραμα, σε εργοδοτικά σωματεία, στη δολοφονία του Φύσσα. Καλούμε σωματεία, συλλογικότητες, φορείς, κόμματα, τη δημοκρατική Χίο, να διατρανώσει την αντίθεσή της στη φιέστα των φασιστών».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ