15.12.2016 18:35

Από Ανεξάρτητοι … Υποδουλωμένοι Έλληνες

Εδώ τσαλαπάτησαν τη δέσμευση παραίτησης του προέδρου τους αν εξομοιωθεί ο ΦΠΑ των νησιών, στις δηλώσεις Ζουράρι θα κολλούσαν; Υπόδουλοι στη γλύκα της εξουσίας οι Ανεξέρτητοι Έλληνες, δια της εκπροσώπου Τύπου Μαντ. Παπαδοπούλου, εξάγνισαν μέχρι και τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας.

Η κ. Παπαδοπούλου νωρίτερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και ο υφυπουργός Παιδείας ήδη έχει δώσει εξηγήσεις. Τόνισε ακόμα πως ο κ. Ζουράρις ήθελε μόνο να δώσει έμφαση στο να μη χαθεί η ελληνική γλώσσα.

Η κ. Παπαδοπούλου πρόσθεσε πως ο κ. Ζουράρις είναι ένας άνθρωπος λόγιος, ένας άνθρωπος των γραμμάτων και κάποιες φορές οι δηλώσεις του μπορεί να θεωρηθούν αμφιλεγόμενες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη «πολύ κακό για το τίποτα από τους δημοσιογράφους και την αντιπολίτευση».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ