7.11.2016 20:13

Δεν είναι ώρα για κόντρες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Χαμηλούς τόνους παρά τη σκληρή απάντηση την οποία δέχθηκε από τον συνδυασμός Βουρνού, επιλέγει να κρατήσει ο Π. Λαμπρινούδης, προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό και καλώντας τη δημοτική αρχή να συμμετέχει σε αυτήν καταθέτοντας την απόφαση του δημοτικούς συμβουλίου και μόνο.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΜΑΣ", αναφέρεται:

"Η σπουδή της δημοτικής αρχής να απαντήσει στην ανακοίνωση μας για το προσφυγικό, ενώ έχει καταπιεί αμάσητες άλλες προ ημερών ανακοινώσεις, μας φοβίζει για τη στάση της στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση με εκπροσώπους της Κυβέρνησης.

Φανερώνει την αγωνία της να κουκουλώσει σωρεία λαθών στην τακτική της για το θέμα, τα οποία απειλούν πια με ανήκεστο βλάβη το μέλλον του νησιού.

Ο συνδυασμός «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΣ» δεν επιθυμεί να ανοίξει τώρα μέτωπο μαζί της. Να της αποσπάσει την προσοχή από την αυριανή συνάντηση.

Περιμένουμε από τον Δήμαρχο Χίου να μεταφέρει πιστά τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου, έστω κι αν κινείται, όπως αποδείχθηκε στις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις, εκτός προσωπικής του γραμμής για το θέμα, να ενστερνιστεί επιτέλους την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και να αποδείξει ότι δεν είναι ένας απλός κομιστής αποφάσεων αλλά ο ηγέτης ενός τόπου την ώρα που τον έχει ανάγκη.

Έχει την ευχή μας ειλικρινά. Η επιτυχία του θα είναι επιτυχία του τόπου μας κι αποτυχία του τοπική καταστροφή για τα επόμενα χρόνια. Εδώ να δείξει την αξία του κι όχι στα λογύδρια των διεθνών συνεδρίων.

Η Χίος αύριο οφείλει να είναι ενωμένη στη διεκδίκησής της κι ο συνδυασμός μας δεν θα διολισθήσει στην τακτική του εμφυλίου. Χρόνος κριτικής υπάρχει άφθονος και από εμάς κι από τους συμπολίτες μας. Αύριο προσδοκούμε από τον κ. Βουρνού να μας εκπροσωπήσει επάξια με χειροπιαστά αποτελέσματα. Του το ευχόμαστε!"  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ