22.11.2016 10:42

Διαπαραταξιακή η αντίδραση

Τους καρπούς της νέας τακτικής της δοκιμάζει ήδη από χθες η κυβέρνηση. Μεμονωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, με προσωπικές δηλώσεις τους, επιστρέφουν στον κ. Μουζάλα και το κυβερνητικό επιτελείο τις ευθύνες και αναδεικνύουν την συνεχιζόμενη αναξιοπιστία τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο», Στ. Καμπούρης, παίρνει τη σκυτάλη:

«Και ξαφνικά για όλα φταίνε οι Χιώτες, συμφωνά με τους κυβερνητικούς φωστήρες, που ως περιφερόμενος θίασος στα αθηναϊκά ΜΜΕ, μας κατηγορούν για τα δεινά της δικής τους απαράδεκτης υποταγής στα θέλω της Ευρώπης...!!!
Ποια αξιοπιστία μπορούν να εμπνεύσουν άραγε όλοι αυτοί οι απίθανοι διαχειριστές της κρίσης και τολμούν να μας απαξιώνουν...
Να τους θυμίσω μόνο το σκίσιμο των μνημονίων και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αλλά και τη σύμβαση που υπέγραψαν για τη ΒΙΑΛ... Ο ορισμός της αναξιοπιστίας, δηλαδή!
Τι να μας πουν, λοιπόν, οι κάθε λογής Μουζαληδες...
Ας συνέλθουν, πριν είναι αργά για τα νησιά μας, γιατί στην ίδια χρονική συγκυρία, κάποιοι οραματίζονται την αναθεώρηση της συνθήκης της Λοζάνης...!»

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ