22.11.2016 12:30

ΧΑΔΑ και Μερσινίδι ή Σούδα και φασίστες!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Προκλητικό και θρασύ χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μπαλάφα, αναφορικά με τα όσα ο ίδιος δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρόσφατη επίσκεψή του.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΛΑ.Σ. αναφέρει:

"Αυτή είναι η αποκρυπτογράφηση της συνάντησης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Μπαλάφα.
Προκλητικός και με θράσος  ο υφυπουργός της «αριστερής»   αθλιότητας υπεραμύνθηκε της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας, που υπέγραψε η κυβέρνησή τους και εγκλώβισε πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα και στο νησί, που έκλεισε τα σύνορα με βάση την επαίσχυντη συμφωνία και την ίδια στιγμή έκανε την «μωρή παρθένα», εγκαλώντας για μη ρεαλισμό  τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πρότασή  του να μετακινηθούν οι πρόσφυγες από το νησί και από τη χώρα, έπειτα από τις διαδικασίες ασύλου και με βάση τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ!
Δήλωσε αδιάβαστος για λεπτομέρειες της συμφωνίας , όπως το από πού προκύπτει ότι πρέπει οι πρόσφυγες  να μένουν στο νησί αλλιώς θα καταπέσει η συμφωνία της ντροπής με την Τουρκία ή γιατί  ντε και καλά  ο χώρος των παραβατικών πρέπει και αυτός να είναι πάνω στο νησί.
Με αφέλεια ισχυρίστηκε ότι δε δέχεται ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι ανάλγητοι, λες και η πολιτική δεν είναι  πρώτα απ’ όλα πράξη που βοά, αλλά λόγια του αέρα, που μας έχουν συνηθίσει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!"

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ