15.11.2016 10:32

Χιακή Συμπολιτεία: «Οι νεοναζί δεν έχουν θέση στο νησί»

Για προσβολή στη δημοκρατική παράδοση του νησιού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη βουλευτών της Χ.Α. στο νησί. Η «Χιακή Συμπολιτεία, καλεί μεταξύ άλλων τη δημοτική αρχή να πάρει θέση «κατά της επίσκεψης των ναζί και της σύναξής τους».

«Οι υπόδικοι για εγκλήματα βουλευτές τους θα έρθουν να προτείνουν τις γνωστές  λύσεις μίσους  για τα θύματα των πολέμων που είναι αποτέλεσμα βρώμικων συμφερόντων και πολιτικών παρόμοιων με τις ναζιστικές.

Η κυβέρνηση ολιγωρεί και παρατείνει τις αναξιοπρεπείς και εξαιρετικά επώδυνες συνθήκες παραμονής των προσφύγων δημιουργώντας προβλήματα και σε τμήματα του τοπικού πληθυσμού.

Καλούμε την δημοτική αρχή να πάρει θέση κατά της επίσκεψης των ναζί και της σ'υναξής τους.

Πρόκειται για αυτονόητη πολιτική παρέμβαση υπέρ της υπεράσπισης της δημοτικής επικράτειας ως περιοχής που δεν αποδέχεται και δεν στιγματίζεται από την φιλοναζιστική πολιτική δράση», αναφέρει η Χιακή Συμπολιτεία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ