18.11.2016 15:20

Με συνταξιοδοτικό το χαρτοφυλάκιο του Ν. Μηταράκη

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΘΗΚΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τη νέα σκιώδη κυβέρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με σκοπό τη βελτίωση και την καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας», ο κ. Μητσοτάκης έκανε ευρείες αλλαγές  στο οργανωτικό σχήμα, αλλά και στα πρόσωπα που απαρτίζουν το νέο κομματικό οργανόγραμμα.

Ειδικότερα, διαμορφώνεται ένα νέο σχήμα Τομέων ανά Υπουργείο σε αντιστοιχία της σημερινής δομής της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα, καταργείται ο θεσμός των Συντονιστών.

Σκοπός, όπως αναφέρεται, είναι ο διαρκής, εντατικός πολιτικός και κοινοβουλευτικός έλεγχος της Κυβέρνησης «τομέα προς τομέα», «πρόσωπο προς πρόσωπο» («σκιώδης» Κυβέρνηση), καθώς και η διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής.

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση, το σχήμα αυτό δεν δεσμεύει, ούτε ως προς την οργάνωση της Κυβέρνησης, ούτε ως προς τα πρόσωπα, τις μελλοντικές κυβερνητικές επιλογές του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ότι αφορά στο Νότη Μηταράκη αναλαμβάνει αναπληρωτής Τομεάρχης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με ευθύνη το συνταξιοδοτικό. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ