15.11.2016 20:59

Μια κλούβα τους χωρίζει

ΣΕ ΕΞΛΙΞΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΤΝΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Μία κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίζει την ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Κ. Λαγού από την αντιρατσιστική συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ίδια περιοχή. 

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή του παραλιακού του αεροδρομίου σε μία προσπάθεια να μην οξυνθούν τα πνεύματα μεταξύ της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής με ομιλητές τους δύο βουλευτές και της αντιρατσιστικής συκγέντρωσης οργανώσεων που αντιδρά στην παρουσία τους. 

Η Αστυνομία έγκαιρα έκλεισε τον παραλιακό από το ύψος του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ και μέχρι το γεφύρι της Φάρκαινας με την κυκλοφορία να μην επιτρέπεται για πεζούς και οχήματα σε μία προσπάθεια να μην δημιουργηθεί ένταση στην περιοχή. 

Σε κεντρικό ξενοδοχείο αυτή την ώρα πραγματοποιούν ομιλία για το προσφυγικό ζήτημα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Δημοσιογράφος του "π" που παραβρέθηκε στο χώρο, δεν του επετράπει να φωτογραφίσει την εκδήλωση, παρά μόνο τις ομιλίες των κ.κ. Λαγού και Κασιδιάρη, γεγονός που δεν μας βρίσκει σύμφωνους με αποτέλεσμα ο δημοδιογράφος να αποχωρήσει. Περίπου 35 οι μετέχοντες στην ομιλία των βουλευτών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα περίπου 150- 200 άτομα πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας με την Αστυνομία να μην επιτράπει να προσεγγίσουν το χώρο της εκδήλωσης. Πάντως μέχρι στιγμής η κατάσταση εξελίσσεται ομαλά.  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ