22.11.2016 15:44

Ν. Μηταράκης: Λάθος το Μερσινίδι

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Για αυταρχισμό και οργανωμένη προσπάθεια επίρριψης των ευθυνών στην τοπική αυτοδιοίκηση κατηγορεί  την κυβέρνηση, με δηλώσεις του αναφορικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Μηταράκης,  χαρακτηρίζοντας λάθος τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για το Μερσινίδι.

«Η κυβέρνηση αντί να ασχολείται με την ουσία του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος στη Χίο και την ανάγκη αποσυμφόρησης του νησιού, προχωρά σε αυταρχικές λογικές με αποκλειστικό στόχο να φορτώσει το πρόβλημα στους Χιώτες.

Για μια ακόμη φορά θέλω να επισημάνω ότι οι σχεδιασμοί για τη λειτουργία κέντρου κράτησης στο Μερσινίδι είναι εντελώς λανθασμένοι.

Η απάντηση για την πρωτοφανή ανικανότητα που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι νέες ψεύτικες υποσχέσεις και η επίδειξη πυγμής σε βάρος της τοπικής κοινωνίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ