14.11.2016 12:17

«Ούτε γη ούτε νερό στους φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου με αφορμή την αυριανή ομιλία των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑ.Σ. σημειώνει ότι η απάντηση που θα πρέπει να δοθεί στους δύο βουλευτές, «που έρχονται για να χύσουν το δηλητήριό τους», είναι: «Ούτε γη, ούτε νερό στους φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής» και συνεχίζει ζητώντας:

«Να απομονωθούν από όλους, φορείς και πρόσωπα, που μέσα στη νύχτα με τα γνωστά φέιγ βολάν προσκαλούν και προκαλούν επονομάζοντας ξεδιάντροπα «ορδές» τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και τους εξανδραποδισμένους της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. 

Θα είναι υπόλογοι στην ιστορία όσοι από τους αιρετούς του Δήμου ή της Περιφέρειας τελέσουν το ανοσιούργημα να νομιμοποιήσουν τη φασιστοσύναξη.

Ας μείνουν μόνοι τους, με τους ελάχιστους τραμπούκους του νησιού και τους γνωστούς μισάνθρωπους με φερετζέ ή χωρίς!»

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ