25.10.2016 13:59

Δείξτε εμπράκτως το ενδιαφέρον σας κ. Υπουργέ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας,  Νότης Μηταράκης με αφορμή τη λήξη της παράτασης  για πληρωμή των βεβαιωμένων οφειλών ΔΟΥ στις περιοχές της Νότιας Χίου που πλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην ερώτησή του ο κ. Μηταράκης επισημαίνει ότι ενώ ο γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην παράταση της κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των περιοχών της Νότιας Χίου εντούτοις το Υπουργείο Οικονομικών δεν φρόντισε να δώσει νέα παράταση στις προθεσμίες καταβολής με αποτέλεσμα τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα που έχουν ως έδρα τους τη Νότια Χίο να καλούνται να καταβάλουν σε πολύ μικρό διάστημα μεγάλο όγκο οφειλών.

Παράλληλα ο Βουλευτής της ΝΔ ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό εάν προτίθεται να προβεί στην παράταση των προθεσμιών καταβολής των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 25 Απριλίου του 2017 για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Νότιας  Χίου και αν σκοπεύει να βοηθήσει εμπράκτως τους κατοίκους να ξεπεράσουν τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς.

,

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ