20.12.2016 15:15

Καταδικάζει τις δηλώσεις Ζουράρι το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου

Τις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας Κ. Ζουράρι καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, τονίζοντας ότι αυτές αποτελούν προσβολή των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου καταδικάζει τις προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Ζουράρι, επειδή θεωρεί ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν ευθεία προσβολή των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή ιδιαίτερα δύσκολη για τα νησιά μας.

Ο κ. Κώστας Ζουράρις αν και ιστορικός αποδεικνύεται ότι δε γνωρίζει ούτε σέβεται την ιστορία μας και τις Διεθνείς Συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες πορεύεται όλος ο πολιτισμένος κόσμος, γιατί αν ίσχυε το αντίθετο θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί.

Η παρούσα απόφαση να σταλεί στην Ελληνική Κυβέρνηση, στο κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και στα Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ