15.9.2014 16:38

Κι επίσημα εξαθέσια

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΝΗΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εφημέριδα της Κυβέρνηση η απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλου σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται για το τρέχον σχολικό έτος, ο υποβιβασμός των δημοτικών σχολείων Καλλιμασιάς και Νενήτων.

Στο ακριβές σημείο του ΦΕΚ που αναφέρεται στη Χίο σημειώνεται:

 «Α) Αναστέλλουμε την εφαρμογή της αρ. 72624/Δ4/12−05−2014 (ΦΕΚ 1329/τ.Β΄/26−05−2014) κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Ιδρύσεις, Προαγωγές, Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2014−2015 κατά το μέρος που αφορά:

δ) Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. ε) Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.» 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ