18.9.2014 16:57

«Να στελεχωθεί άμεσα το ΕΚΑΒ Χίου»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Άμεση και κατά προτεραιότητα εξέταση του αιτήματος της επαρκούς στελέχωσης με προσωπικό του ΕΚΑΒ Χίου ζήτησε η Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη στο πλαίσιο συνάντησης με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Στην εκτενή συζήτηση μεταξύ των δύο αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση καθώς και τα τρέχοντα προβλήματα του ΕΚΑΒ με την κ. Σταυρινούδη να τονίζει την αναγκαιότητα παροχής άμεσης βοήθειας σε έκτακτες περιπτώσεις  αλλά και της επείγουσας ιατρικής φροντίδας των ασθενών κατά τη μεταφορά τους στις μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας.

«Η ανάγκη κάλυψης κάθε απομακρυσμένου χωριού του νησιού μας σε συνδυασμό με την ανάγκη επαρκούς κάλυψης επειγόντων περιστατικών που καταφθάνουν από τα όμορα νησιά μας Ψαρά κι Οινούσσες αποτελούν κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεση για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ΕΚΑΒ κι οφείλουμε όλοι εκ της θέσεώς μας να προσπαθήσουνε να βελτιώσουμε», ανέφερε η κ. Σταυρινούδη προς τον κ. Παπαγιαννίδη με τον τελευταίο να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει τη στελέχωση με προσωπικό του ΕΚΑΒ Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ