2.7.2014 10:59

Βρωμά και ζέχνει το λιμάνι

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΩΣΜΙΑ ΤΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ

Αν δεν το μυρίσεις... δεν μπορείς να το περιγράψεις. Κι όταν χρειάζεται να το περιγράψεις δεν βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να αποδώσουν την κατάσταση. Κάπως έτσι νιώθουμε καλούμενοι να μεταφέρουμε την απερίγραπτη δυσοσμία στην οδό Κανάρη αλλά και στην προκυμαία τα τελευταία 24ωρα που μετατρέπουν τη βόλτα αναψυχής... σε εφιάλτη χωρίς τέλος.

Από τη μια το λιμάνι στο οποίο εννοείται ότι δεν πέφτουν λύματα, ωστόσο δεν δικαιολογείται να μυρίζει έτσι, από την άλλη τα φρεάτια της οδού Κανάρη που ζέχνουν σκορπώντας παράπονα σε όσους περιδιαβούν στην περιοχή η κατάσταση έχει φτάσει μάλλον στο απροχώρητο και λύσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα. 

Μήπως είναι ώρα να δούμε αυτά τα μικρά καθημερινά ζητήματα που αλλοιώνουν την εικόνα του νησιού και δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στους έστω λιγοστούς επισκέπτες του καλοκαιριού; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ