5.6.2014 13:26

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο φωτογραφίας Ριβέλλη

Με μεγάλη συμμετοχή από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους και μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου ολοκληρώθηκε το σεμινάριο φωτογραφίας με τον Πλάτωνα Ριβέλλη, το οποίο εντάσσεται στις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας. Όπως είναι γνωστό, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Μαστίχας, μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Το σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου «Μιχαήλ Βουρνούς» και το παρακολούθησαν περίπου 70 άτομα. Αποτελεί το ξεκίνημα μιας συνεργασίας, με απώτερο στόχο την υλοποίηση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τη μαστίχα (θέματα και χώροι που σχετίζονται με την παραγωγή και εκμετάλλευση της μαστίχας). Η έκθεση προγραμματίζεται για τον Αύγουστο στη Χίο και, στη συνέχεια, θα «ταξιδέψει» στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, το φθινόπωρο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ