17.12.2013 13:50

Γιατί καθυστερούν οι αποζημιώσεις;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ 2010 ΖΗΤΑΕΙ Ο Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ερώτηση σχετικά με την καθυστέρηση αποζημίωσης μερίδας πλημμυροπαθών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες Οκτωβρίου 2010 κατέθεσε στον Υπ. Οικονομικών ο Χιώτης Βουλευτής Κ. Τριαντάφυλλος. Όπως σημειώνει από το πρώτο ΦΕΚ δεν αποζημιώθηκαν όλοι οι πληγέντες δικαιούχοι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και δεύτερο ΦΕΚ του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπου γίνεται η καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών των δεκαεπτά επιχειρήσεων που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα, με σκοπό την έκδοση ΚΥΑ για να προχωρήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.

«Μετά από τρία και πλέον χρόνια καθυστέρησης:

α) Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αποζημίωσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα του 2010 στη Χίο,

β) Ποιος ο σχεδιασμός και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις στις πληγείσες επιχειρήσεις;», ερωτά ο Κ. Τριαντάφυλλος.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ