7.12.2013 13:18

«Η προσπάθεια, μονόδρομος της εθνικής αξιοπρέπειας»

ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Στα θετικά αποτελέσματα που σημειώνει η Ελλάδα, επισημαίνοντας όμως ότι αυτά δεν έλυσαν όλα τα προβλήματα, αλλά αποτελούν το πρώτο καθοριστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αναφέρθηκε στην εισήγησή του κατά την ομιλία για την κύρωση του Προϋπολογισμού ο Κ. Μουσουρούλης.

Τόνισε ότι η χώρα θα πετύχει με τις δικές της προσπάθειες, υπογραμμίζοντας ότι αυτός είναι και ο μόνος δρόμος για τη διασφάλιση της εθνικής αξιοπρέπειας.

 Ο Βουλευτής μίλησε για την ανάγκη προσαρμογής εντός ενός συνεχώς εξελισσόμενου ευρωπαϊκού πλαισίου, το οποίο ανέπτυξε, που πρέπει να λαμβάνει υπόψη και η αξιωματική αντιπολίτευση εάν θέλει να θεωρείται υπεύθυνη πολιτική δύναμη, σε αντίθεση με το έως τώρα ιστορικό της: «μια σοβαρή αντιπολίτευση δεν αγκαλιάζει ό,τι αποσταθεροποιεί τη χώρα, δεν στηρίζει αδιακρίτως κάθε διαδήλωση, δεν εκτοξεύει λάτιν απειλές σε επενδυτές, δεν απειλεί υπουργούς με φυλακές, δεν προσκαλεί Βουλευτές να ρίξουν τη νόμιμη Κυβέρνηση».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ