11.12.2013 16:46

Με φόντο το αντιρατσιστικό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Διεθνούς Παρατηρητηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν το πρωί της Τρίτης στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανάμεσά τους και ο Χιώτης βουλευτής Κ. Τριαντάφυλλος με αφορμή την ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνούς Αμνηστίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και ξενοφοβίας, η προοπτική επικαιροποίησης της ποινικής νομοθεσίας, ενώ εκτενής αναφορά έγινε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει κατατεθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή.

Εκ μέρους της Διεθνούς Οργάνωσης έλαβαν μέρος στη συνάντηση η  Veronika Szente Goldstone και η Eva Cosse και από πλευράς ΠΑΣΟΚ, ο αρμόδιος Εισηγητής και Βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Πεταλωτής, Γραμματέας του Τομέα Δικαιοσύνης και ο Βασίλης Χρονόπουλος, Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ