18.12.2013 16:27

Μια αγκαλιά γεμάτη αγαπη

Η εθελοντική ομάδα "Εν Δράσει" σας προσκαλεί στη μουσική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει, με τίτλο "Μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  στις 20:00 στο Ελληνικό Κάστρο. Αντί εισιτηρίου ισχύει η εθελοντική προσφορά σε είδη ατομικής υγιεινής όπως για παράδειγμα χαρτί υγείας, αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια, πλαστικά γάντια τα οποία θα προσφερθούν στη Στέγη Νοητικά Υστερούντων Ατόμων στο Νεοχώρι. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά το μαθητικό συγκρότημα ELEMENT ZERO, η μαθήτρια Λαμπρινή Μπλάνη και ο τραγουδιστής Δημήτρης Λιούντρης τους οποίους ευχαριστούμε για την ευγενική τους συμμετοχή.

 

Σημείωση : Όσοι βρίσκονται στα χωριά της Βόρειας Χίου και θέλουν να προσφέρουν πράγματα αλλά τους δυσκολεύει η απόσταση, μπορούν να τα πηγαίνουν στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδαμύλων.
-- 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ