11.12.2013 12:01

Οικοδέσποινες με στόχο

      Παρασκευή και 13 του μήνα ,οι γυναίκες – μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημιουργικής Έκφρασης και του ΄΄ευ ζην’’ ΑΡΤΙΟΝ, σε συνεργασία με το κατάστημα δώρων REGINA στη Χίο και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου γίνονται ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ, σε ένα mastiha-Christmas party.
      Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΡΤΙΟΝ, στα πλαίσια των συνεργασιών του με φορείς εκτός Χίου ,μετά από επαφές με τη μη κερδοσκοπική  Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού ΣΤΟΧΟΣ-ΠΡΟΛΗΨΗ, αποφάσισε να οργανώσει την κεντρική γιορτινή του εκδήλωση συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΤΟΧΟΥ ,για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έτσι, στις 13 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η κα Ρούλα Μονιούκα, ιδιοκτήτρια του REGINA και υπεύθυνη του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΑΡΤΙΟΝ, γίνεται
ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ.
       Ως οικοδέσποινα λοιπόν του πάρτυ, θα μας υποδεχθεί στο κατάστημά της στις 6.μμ., προσφέροντας παραδοσιακά εδέσματα, που έχουν ετοιμάσει οι φίλες της αλλά και μέλη του ΑΡΤΙΟΝ. Παράλληλα, μπάρμεν του MY CAFÉ θα σερβίρουν κοκτέιλς με μαστίχα, με ποτά και κεράσματα που προσφέρουν ευγενικά το MY CAFÉ, η ποτοποιία ΣΤΟΥΠΑΚΗ Α.Ε. και το σούπερ μάρκετ  KEY FOOD.
        Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κατάστημα REGINA θα προσφέρει σε χαμηλές τιμές τα είδη πώλησής του, κληρώνοντας μάλιστα πλούσια δώρα και κοσμήματα SWAROVSKI στους συμμετέχοντες. Δώρα θα προσφέρουν επίσης ευγενικά, συνδράμοντας το έργο μας , το εστιατόριο ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ, το Γυμναστήριο ΑΔΩΝΙΣ, Η Σχολή Χορού ALLEGRO- Aσημίνα Μπατσακούτσα, το βιβλιοπωλειο Πέτρα Ψαλίδι Χαρτίο και τα KYROS DEKO.
      Οι συμμετέχοντες στο πάρτυ μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη του καρκίνου από τα φυλλάδια που θα διανέμονται  τόσο από το ΣΤΟΧΟ-ΠΡΟΛΗΨΗ, όσο και από τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου. Συγχρόνως θα διατίθενται προς πώληση σε χαμηλή τιμή προϊόντα του ΣΤΟΧΟΥ και ημερολόγια του Συλλόγου Καρκινοπαθών, για τους σκοπούς των Σωματείων τους.

                          Σας περιμένουμε όλες και όλους ,με περισσή αγάπη να σας
                           κεράσουμε και να δράσουμε από κοινού, βάζοντας
                           Στόχο το ΄΄ευ ζην΄΄ Σας υποσχόμαστε να περάσετε καλά..
 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ