22.4.2017 12:48

Ξεκινά το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πλ. Βουνακίου

Με κεντρικό σύνθημα «Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκαιο», θα πραγματοποιηθεί και στο νησί μας το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 19:00 στην Πλατεία Βουνακίου.

Στον χαιρετισμό της η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί  τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ, όσους ασχολούνται με την μουσική , τον χορό, το σκίτσο , τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, να πάρουν μέρος και να παρουσιάσουν την δημιουργία τους. Να συμβάλλουν με το μεράκι και την ανησυχία τους , στην επιτυχία του.

« Τα Μαθητικά Φεστιβάλ τα χτίζουμε με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, συλλογικότητα, πολιτιστική δημιουργία, άθληση, διασκέδαση. Τα χτίζουμε εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που έχουμε βαλθεί να αλλάξουμε τον κόσμο.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Έλα μαζί μας γιατί έχουμε κοινό συμφέρον να ανατρέψουμε το σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης και να παλέψουμε για την κοινωνία το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!», αναφέρει το κάλεσμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6972785487 και στο e- mail: mathitikafestivalkne@gmail.com

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ