18.11.2013 12:22

Ακόμη τρέχουν για το «χαράτσι»

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Στις 2.300 ανέρχονται οι αιτήσεις των δημοτών στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χίου την αποκατάσταση  του προβλήματος σχετικά με το επονομαζόμενο  «χαράτσι», που ακόμη ταλαιπωρεί πολλούς συνδημότες.
Από αυτές, όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου, έχουν αποσταλεί από την αρμόδια υπηρεσία με ηλεκτρονικό αρχείο στην ΔΕΔΔΗΕ περίπου 1574 αιτήσεις  για να διορθωθούν οι παροχές και να απεικονίζονται τα  πλήρη στοιχεία.
Παράλληλα ο Δήμο Χίου έχει κάνει έγγραφο ερώτημα στο Υπουργείο Οικονομικών που είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο για τη χρέωση των δημοτών που δεν χρεωνόταν με ΤΑΠ  για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος από την ΔΕΗ με 5 € το τετραγωνικό με ποιο τρόπο θα άρει την άνιση μεταχείριση των δημοτών μας και να γίνει επαναυπολογισμός του ΕΕΤΑ και συμψηφισμός με τα υπ΄αριθμ. 44814/13 και 50125/13 έγγραφά μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ