20.11.2013 10:55

Αλλαγή φρουράς

ΝΕΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Ο Γ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο Γ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

Σκάτζα βάρδια κάνουν το Λιμεναρχείο και η  ΑΕΝ Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, ανταλλάσσοντας θέσεις Λιμενάρχη και διοικητή.

Μετά από 3,5 χρόνια θητείας στις θέσεις τους ο Γιώργος Σκανδάλης και ο Γιάννης Αργυράκης μετακομίζουν ο ένας στη θέση του άλλου, με μεγάλη ικανοποίηση και για τους δύο.

Παράδοση - παραλαβή

Την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Σκανδάλης θα παραδώσει  προσωρινά τη θέση του στον υπολιμενάρχη  Χρήστο Φραγκιά και θα μετατεθεί στην ΑΕΝ Μηχανικών, όπου θα παραλάβει τη διοίκηση από τον απερχόμενο διοικητή της σχολής Γιάννη Αργυράκη. Μετά από λίγες μέρες, με τη σειρά του ο έως τώρα  διοικητής θα αποχαιρετήσει τους συνεργάτες και τους μαθητές  του και θα αναλάβει το πηδάλιο του Λιμεναρχείου.

Αποφόρτιση

Η αλλαγή φρουράς στους δύο φορείς του λιμενικού οριστικοποιήθηκε τις ημέρες που ήταν στη Χίο ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Δημήτρης Μπαντιάς, για τις ανάγκες του συνεδρίου που είχε διοργανωθεί στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος.

Ήλθε η ώρα

Ο Γ. Σκανδάλης από την Αθήνα που βρίσκεται για να τακτοποιήσει κάποιες εκρεμότητες δηλώνει ότι μετά από τρισήμιση χρόνια επίπονης εργασίας ήλθε η ώρα να παραδώσει τη θέση σε άλλο ικανό συνάδελφο του και να αποφορτισθεί από τις τεράστιες ευθύνες της θέσης του Λιμενάρχη.

Έτοιμος

 Ο Γιάννης Αργυράκης θεωρεί έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στη σχολή και είναι έτοιμος να αναλάβει και να ανταποκριθεί στις ευθύνες της θέσης του Λιμενάρχη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ