14.1.2014 19:26

Ανάδοχος με σημαντική έκπτωση

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Αίσιο τέλος με 8 εργολάβους να καταθέτουν προσφορές είχε η δημοπρασία για την αναμόρφωση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που στεγάζεται στο Διονυσίειο Οικοτροφείο.

Με ποσοστό έκπτωσης 43,5% η χιακών συμφερόντων κοινοπραξία Στρογγυλού- Μπελέγρη αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Μ. Κράκαρη υπολογίζεται ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί μέχρι τα μέσα Φλεβάρη οπότε και θα ξεκινήσει το έργο.

Η εργολαβία προβλέπει την αναμόρφωση του εσωτερικού χώρου του κτιρίου, την προμήθεια και αναβάθμιση του εξοπλισμού ενώ στα πλαίσια του έργου οι εγκαταστάσεις θα αναβαθμιστούν σε ενεργειακή κλάση σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε..

Στο μεταξύ άγονος για δεύτερη φορά αναδείχθηκε ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων οπότε και αποφασίστηκε η επαναδημοπράτηση του έργου στις 23 Ιανουαρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ