11.12.2013 11:19

Ασθενοφόρο στα Ψαρά από την Πειραιώς

ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ

Τα κενά του κράτους καλύπτουν οι χορηγοί. Αυτή τη φορά η Τράπεζα Πειραιώς "προσέφερε" στους Ψαριανούς ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο το οποίο πλέον  διαθέτει ο Δήμος Ψαρών.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Κώστα Βρατσάνου και τη λήψη σχετικής απόφασης από το Δ.Σ του Ομίλου Πειραιώς, μέσω της θυγατρικής εταιρείας OLYMPIC-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Το ολοκαίνουριο όχημα συνολικής αξίας 71.150 ευρώ, μάρκας Mercedes-Benz sprinter 313 CDI/37, που διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στο νησί, αφού πέρα από τη μεταφορά των ασθενών μπορεί να λειτουργήσει και σαν κινητή μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η καλύτερη δυνατή λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε  τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες των Ψαρών ενώ παράλληλα ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας, τόσο απαραίτητο στα μικρά και απομονωμένα νησιά όπως είναι τα Ψαρά.

Ο Δήμος Ψαρών με ανακοίνωση του ευχαριστεί, εκτός από τον κύριο Σάλλα πρόεδρο της Πειραιώς, τον Κωστή Μουσουρούλη, βουλευτή Χίου και τέως υπουργό ναυτιλίας καθώς και τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο,  σύμβουλο διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής για το νησί μας δωρεάς.

Αν γίνονταν και χορηγίες σε γιατρού που τα Ψαρά έχουν έλλειψη εδώ και χρόνια, τότε σίγουρα θα λύνονταν το πρόβλημα στα ακριτικά Ψαρά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ