16.12.2013 13:10

Βραβείο σε Μυτιληνιούς για λικέρ … μαστίχας

To τρίτο βραβείο καλύτερης συσκευασίας απένειμε το κοινό στα Mastic Tears Classic και Mastic Tears with Lemon της Ελληνικής Βιομηχανίας Αποσταγμάτων, στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή - Γεύσεις / Χριστούγεννα 2013».
Η πρωτότυπη συσκευασία του λικέρ συνδυάζει το μοντέρνο και το κλασσικό. Από τη μια χρησιμοποιεί μοντέρνες γραμμές και έντονα χρώματα και από την άλλη παραπέμπει στα ξυστά που κοσμούν τα πυργόσπιτα στο Πυργί της Χίου.
Η ΕΒΑ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1995 στη μητρόπολη του ούζου, τη Μυτιλήνη. Σήμερα στην επιχείρηση δραστηριοποιείται η δεύτερη γενιά ποτοποιών, που συνεχίζει πιστά την παράδοση με τους χάλκινους άμβυκες και σύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης. Παράλληλα προχωράει στην παραγωγή και διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων, όπως είναι τα λικέρ με βάση τη μαστίχα της Χίου.

πηγη: εμπρός

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ