27.11.2013 18:42

Διαλύουν τις δομές ψυχικής υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Τα βέλη του κατά της Κυβέρνησης εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χίου κάνοντας λόγο για διάλυση των δομών ψυχικής υγείας στο νησί.      

«Βιώνουμε με θυμό αυτήν την γελοία συμπεριφορά με τα καθημερινά show όπου ο  τηλεϋπουργός υγείας  εξαγγέλλει την πώληση (όπως κάνει με τις εγκυκλοπαίδειες του) των δημοσίων υπηρεσιών της υγείας μας, προσβάλλει την εργασία μας, παίζει με την ίδια μας την ζωή.

Σήμερα, που και στο νησί μας αδυνατούμε να υποδεχθούμε ψυχιατρικούς ασθενείς (αφού η δημιουργία της ψυχιατρικής κλινικής στην παλιά πτέρυγα έμεινε στα χαρτιά με την τοπική κοινωνία  δυστυχώς να αδιαφορεί και τους δημάρχους- περιφερειάρχες ακόμη περισσότερο να εφησυχάζουν) και το πρόγραμμα ΨΥΧΑΡΓΩ  έχει απαξιωθεί από την κυβέρνηση   (σε αντίθεση με τους εργαζόμενους που το υπερασπίζονται)   δεν γίνεται να μείνουμε άλλο αδιάφοροι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου καλώντας τους πολίτες σε διαρκή εγρήγορση ενάντια στην πολιτική διάλυσης του κράτους πρόνοιας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ