11.12.2013 15:59

Διαρκές το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής

Λεπτομέρειες που να φανερώνουν του λόγου το αληθές δεν παρατίθενται, ωστόσο ευχάριστο είναι ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου χαρακτηρίζει «έντονο και διαρκές» το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής για να αναπτύξει δραστηριότητες στα 40 στρέμματα δίπλα από το συνεδριακό κέντρο του Κάμπου. Ας ελπίσουμε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και κυρίως να έχουν γίνει εκ μέρους της Περιφέρειας τα κατάλληλα βήματα για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος του εκπαιδευτικού φορέα. Αναλυτικά στην απάντηση του ο κ. Κ. Γανιάρης αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Διευθυντή,
Σε απάντηση δημοσιεύματος στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, (10/12/2013), σχετικά με το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής για την αξιοποίηση γεωργικής έκτασης του Κέντρου Πολιτισμού και Ειδικού Τουρισμού «Γεώργιος Καλουτάς», θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:
Το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής για την αξιοποίηση της παραπάνω γεωργικής έκτασης, στην κατεύθυνση της επιμόρφωσης των ασχολούμενων με την πρωτογενή γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή,   παραμένει έντονο και διαρκές και η τελική πρόταση διαμορφώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.
Ζητούμενο είναι η ένταξή της στο πλέον κατάλληλο ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ